به گزارش قدس آنلاین، دکتر مهدی بیژنزاده با اشاره به ظرفیت خوابگاههای دانشگاه، اظهار کرد: در حال حاضر۱۶ خوابگاه دانشجویی فعال در دانشگاه وجود دارد؛ آخرین خوابگاه ساختهشده، ۱۳ ساله است و پیگیری برای ساخت خوابگاه جدید در حال انجام است.
وی ادامه داد: سالانه بازسازی و تعمیرات مجتمعهای خوابگاهی انجام میشود که امسال نیز حدود ۱۰ میلیارد تومان برای تعمیرات هزینه شده است. سیستم گرمایشی در خوابگاههای مجتمعی، متمرکز است و یک و نیم میلیارد تومان برای بازسازی تجهیزات گرمایشی هزینه شد اما در دیگر خوابگاههای غیر مجتمعی، با توجه به خطرناک بودن و احتمال آتشسوزی، تجهیزات سرمایشی را به شوفاژ تبدیل کردهایم.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به وجود حشرات و جانوران موذی در فضای خوابگاههای این دانشگاه گفت: وجود عقرب در خوابگاه بوستان، به دلیل شرایط فیزیکی و محیطی است؛ بنابراین در کنار انجام سمپاشی، نیاز است که به حفاظت فیزیکی و بسته شدن درها نیز توجه شود.
بیژنزاده در خصوص وضعیت سلف و کیفیت غذای دانشگاه نیز عنوان کرد: پخت غذا به صورت صنعتی انجام و روزانه ۸ تا ۹ هزار پرس غذا با رعایت بهداشت آماده میشود و در اختیار دانشجویان قرار میگیرد. چهار کارشناس تغذیه برای نظارت بر پروسه طبخ غذا در سلف در حال فعالیت هستند و کیفیت و کمیت غذا مدام بررسی و در تک تک موارد، با پیمانکاران برخورد میشود.
وی درباره بودجههای فرهنگی دانشگاه نیز گفت: در مجموعهای فرهنگی دانشجویی، در کنار کار فرهنگی هزینه متعددی در حوزه دانشجویی وجود دارد؛ برای هر وعده غذایی بیش از ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان نیاز است و ماهانه بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه تغذیه است. در کنار آن خوابگاهها نیز وجود دارند.
بیژن زاده در خصوص پوشش دانشجویان بینالملل عنوان کرد: در قوانین پوشش، آییننامه برای همه دانشجویان چه خارجی و چه ایرانی یکسان است. پوشش در دانشگاههای ما ملی است؛ البته پیگیری در حال انجام است و امیدواریم شاهد اجرای آن باشیم.
نظر شما